Márton Krisztián

tibeti masszázs

Korunk egyik jellemzője a mozgáshiányos életmód, ami nem kis nehézséget vetít az izmokra és a csontozatra. Valószínű kevesen vannak, akik nem ismerik a stressz szó jelentéstartalmát. Ez a tudatállapot életünk egyik mozgatórugója. Nélküle nem éreznénk késztetést személyes céljaink elérésére. Ugyanakkor ha ez a feszült lelkiállapot lételemmé válik, megnehezíti sokunk életét. Álmatlanságot, személyiségzavarokat és szervi problémákat is okozhat. A masszázzsal rendkívüli módon oldható ez a hosszú távon megterhelő állapot, jó közérzetet, bizalmat és örömérzést teremt. Ugyanakkor rengeteg energiát szabadíthat fel, amelyet addig feszültség kötött le, átalakíthatja a rossz beidegződéseket, megváltoztathatja a testtartást és az arckifejezést. Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat. Csontozatunk erős, ellenálló marad.

Vegye igénybe Tibet ősi ajándékát a masszázst, hogy élete ne csak hosszabb, hanem egészségesebb és tartalmasabb is legyen!

A teljes testet érintő, tibeti masszázs komplex kezelésnek felel meg: tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, cellulit, méregtelenítő és frissítő elemeket egyaránt. A teljes testmasszázsban ez mind benne van, időtartama kb. 2 óra. Érdemes kipróbálni. Ezeken felül az ízületek könnyed kimozgatása is fontos része lehet a masszázsnak, melynek időtartama teljes test esetén plusz egy óra. Ha csak kevesebb időt szán teste regenerációjára, akkor egyéni igényének megfelelően – 1 illetve 2 órában – összeállítható testrészei masszázsa és/vagy ízületei kimozgatása is, az alábbiak szerinti bontással: lábak, karok, csípő és hát, has és mellkas, nyak és fej.

Ruhás masszázs, ajánlott a kényelmes viselet, pl.: hosszú szárú, lenge nadrág és hosszú ujjú póló.

Rohanó életmód okán sokan elhanyagolják az egészséges étkezést, a testmozgást és a pihenést. Az idegesség és a türelmetlenség szinte napi rutinná válik a mindennapok folyamán. A masszázs nagyon sok esetben segít, bár nem helyettesíti a tudatos étkezést vagy a rendszeres testmozgást, viszont jótékony hatása igen jelentősen megmutatkozik teljesítményünkben és közérzetünkben egyaránt.

Kizáró okok: áldott állapot, bódult állapot (pl. alkohol, drog), magas vérnyomás, daganatos vagy fertőző betegség (pl. influenza, bőrgomba).

Árak:

3 óra teljes testmasszázs kimozgatással 18.000.-Ft
2 óra teljes testmasszázs vagy részmasszázs kimozgatással 14.000.-Ft
1 óra rész-masszázs, 2 testrész vagy egy testrész kimozgatással 8.000.-Ft