aloldal

Kezdőlap / aloldal

Forgony Anna

Thetahealing® konzultáció

mobil: +36 70 552 9411

e-mail: info@kapcsoljboldogsagra.hu

web: https://kapcsoljboldogsagr.wixsite.com/boldogsag

A Thetahealing® a test, a lélek és a szellem gyakorlati módszere, melynek alkalmazása  lehetőséget nyújt korlátozó hiedelmeink törlésére, életünk támogató gondolatokkal való megélésére, erényeinkben való fejlődésre és pozitív életminőség elérésére.

Bemutatkozás

Forgony Anna vagyok, Thetahealing® konzulens. Gyerekkorom óta foglakoztatott az emberi lélek működése, és a sors úgy hozta, hogy húszas éveim elején intenzíven kezdtem foglalkozni a betegséget megelőző érzelmi és hitrendszeri folyamatokkal. Ma már alaptézisem, hogy mi teremtjük meg a minket körülvevő világot, így arra is lehetőségünk van, hogy egy általunk vágyott jobb életminőséget a belső tudatalatti formálásával könnyedén elérhetünk.

Egy csodás utazásra hívlak, ahol azon túl, hogy megismerkedhetsz önmagaddal, egy emelkedetebb életbe léphetsz ki a konzultáció után a kezelő ajtaján.
Várom szeretettel jelentkezésed az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén!

Kapcsolj boldogságra! ?

Thetahealing®

“A küldetésünk változást teremteni a világban és egyszerre megmutatni mindenkinek saját, valódi kapcsolódását a Mindenség Teremtőjéhez. Célunk, hogy minden emberből a legjobbat hozzuk elő.
Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel.
A ThetaHealing technika egy meditációs módszer és egy szellemi filozófia – nem épül vallásra, de azok mindegyikét elfogadja – melynek célja hogy közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz.
A test-, a lélek- és a szellem gyakorlati módszere, melynek alkalmazása lehetőséget nyújt korlátozó hiedelmeink törlésére, életünk támogató gondolatokkal való megélésére, erényeinkben való fejlődésre. A ThetaHealing Technika -a meditáción és az imán keresztül-  pozitív életminőséget teremt.
A ThetaHealing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy a Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy az agyhullámok ciklusának Theta állományra való megváltoztatásával tényleges tanújává válhatunk annak, mikor a Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg.Tapasztalataink alapján a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jöhet létre.”

Forrás: ThetaHealing® hivatalos website
https://hungarian.thetahealing.com/

Egy alkalom nagyjából 60 perces, az általad megjelölt vagy az alapozó beszélgetés közben felmerülő téma kapcsán tudunk vizsgálódni. Olyan érzelmi blokkokat oldunk, amelyek megakadályozhatnak az adott feladat megoldásában, egy-egy elakadásban. A módszer szépsége, hogy míg egy témát oldunk, addig az észrevétlenül kihathat több életterületre is, így azok is automatikusan rendeződhetnek. ?

Az elmúlt időszak tapasztalásai és sikerei után biztosan állíthatom, hogy a módszer gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatékony, bátran ajánlom mindenkinek.

A konzultáció felépítése a következő:

  • Első alkalommal bevezetésként ismertetem, mi is az a Thetahealing®, és miből áll a konzultáció,
  • átbeszéljük az adott életterületet, feladatot, amin dolgozni szeretnél,
  • egy meditatív állapotba kapcsolódunk, így növelve a kezelés hatékonyságát, de végig teljesen tudatodnál vagy,
  • ezután vizsgálódás következik, honnan is indul az adott kérdéskör,
  • ezt követően kezdődik meg a tudatalatti érzelmi és hitrendszeri minták vizsgálata,
  • majd a számodra szükségtelen érzelmek és hitek cseréje,
  • és végül levezető beszélgetéssel zárunk
Bejelentkezéshez, illetve további információért keress bátran!