Duhonyi Éva Annamária

Test és lélekegészség, Önismereti mentor, Szívfény ébresztő és oktató, Metamorf masszázs  és képzés, Tibeti hangtál – hangmasszázs

Segítő filozófiám

Mindig van lehetőséged arra, hogy új utat válassz. Mindegy, hogy mi volt eddig az életedben és miket éltél meg. Mindig van lehetőségünk, hogy a régi sérelmeket és sebeket gyógyítsuk és változtassunk olyan irányba, amire a szívünk vágyik. Minden nap egy új lehetőség arra, hogy lépéseket tegyünk az általunk vágyott élet irányába. Tedd meg MA az első lépést egy boldogabb és örömtelibb élet felé!

Lélekébresztés, blokkoldás, stresszoldás, múltoldás, egészség ébresztés a testi-lelki-szellemi harmóniáért.

A célom: hatékonyan segíteni, támogatni azt, hogy harmóniába és egyensúlyba kerülj önmagaddal, az életeddel és elérd azokat a célokat, amiket szeretnél.

A test és a lélek jóllétével és egészségével foglalkozom. Amikor nem érzed jól magad a bőrödben, akkor a lélek a test tünetein keresztül üzen, hogy valamin változtassunk, mert valami nem jó neki. A lelkünkben minden pozitív és negatív élmény nyomot hagy. A számunkra pozitív és nem pozitív élethelyzetek, történések ott maradnak a lelkünkben, onnan fejtik ki a hatásukat a működésünkre, a párkapcsolatainkra, a gyermekvállalásra, a pénzügyeinkre, a mindennapjainkra, tehát az egész életünkre. Ezeknek a különböző hatásoknak a feldolgozásában, elengedésében segítelek Téged.

Hosszú utat jártam be az önmegismerés és segítővé válás útján, 20 év alatt több holisztikus technikát sajátítottam el, többek között: Kineziológiát, Lélekhang oldás technikát, Theta Healing módszert, Bach virág módszert, Metamorf masszázs technikát, Szívfény® érintés technikákat, Access Bars technikát, Atlantiszi kristály érintéssel – harmonizálást és öngyógyítás felébresztését, Agyi idegpályák tisztítását – stressz kivezetését Tibeti hangtál hangmasszázst.

Az egyéni alkalmak során a megszerzett tudásom együttesen alkalmazom. Teljes mértékben Rád hangolódva határozom meg, hogy mi az, ami ott és akkor a legnagyobb segítséget nyújtja a számodra.

Egyéni lélektámogatás szelíd módszerekkel (1 alkalom kb 1,5-2 óra) 

Miben segítelek?

  • meggyengült egészségi állapot,
  • emberi kapcsolati problémák (párkapcsolat, szülő – gyermek, főnök – beosztott kapcsolat stb.),
  • gyermekeknél iskolai stressz, tanulási problémák,
  • függőségek oldása, legyen az drog, alkohol vagy bármi más,
  • félelmek (fóbiák, pánik rohamok) oldása,
  • termékenységi, meddőségi problémák lelki oldása,
  • levertség, motiválatlanság,
  • önszeretet hiány, önbizalom és önértékelési probléma,
  • alvásproblémák, kimerültség, stressz,
  • támogatás, gyász, vagy elengedés folyamatában lévőknek,
  • megnyílt spirituális képességek kezelésének segítése,
  • rossz közérzet, alacsony energiaszint.

Segítelek nyitottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalmad, az életbe vetett hited. Vidámabb, optimistább és jókedvűbb leszel.

Minden alkalom végén megbeszéljük a tapasztalatokat, mi az, ami segíthet Téged otthon, a mindennapok során. Ezt követően opcionálisan Angyalkártyát húzunk, hogy ki támogat Téged a továbbiakban, valamint olyan kártyát is választhatsz, amiben a lelked üzenete található. Mi az amit a lelked fontosnak tart, hogy magaddal vigyél.

 

Stresszkezelés, agyi stresszoldás (1 alkalom kb 1-1,5 óra) 

Felnőtteknek és iskolás gyermekeknek egyaránt ajánlott. Vizsgák előtt kiemelten javasolt a jobb teljesítmény érdekében (!).

Idővel az élet feszültségei kezdenek megjelenni az arcunkon. Te is észrevetted már valakinek a hangulatát és a stressz szintjét, ha csak a szemébe vagy az arcára néztél.

Amikor sok stressz van a fejedben, akkor a fejbőr olyan feszes lesz, mint egy feszes focilabda, ennek következtében a csontok nem tudnak mozogni. Belégzésnél tágulni, kilégzéskor összehúzódni kellene a koponyacsontoknak. A stressztől az agyi idegpályák beszűkülnek, kevesebb energia és információ jut a különböző agyi területekbe. Ezen kívül a sok feszültség és a stressz a ráncok kialakulásához vezethet.

A stresszoldás során megmozdítjuk a fejbőrt, alatta elkezdenek dolgozni az erek és az agyi idegpályák. A technika alkalmazása közben aktiváljuk a koponya csontokat és az agyvíz ennek következtében átmossa az agyat. Ebben az ellazult állapotban a test életenergiát szabadít fel és új életenergiát teremt.

A hatására megnő a koncentrációs készség, hatékonyabbá válik a tanulás, a napi feladatok ellátása az új dolgok elsajátítása. Az arcunk feszültsége is oldódik és javul az általános megjelenésünk. Nyugodt, békés és felszabadult érzés költözik a belső világunkba.

Szeretettel várlak, ha szeretnél harmonikusabb és nyugodtabb életet élni a hétköznapokban!

Metamorf masszázs – érzelmi blokkoldás (1 alkalom 1-1,5 óra)

A Metamorf érintés feloldja az életünk különböző területein szerzett nehézségeket (blokkokat, elakadásokat, félelmeket, gátlásokat, szorongásokat, önbizalomhiányt stb.) és megérezzük a blokkok oldása után bekövetkező nyugalmat, békét, harmóniát és egyensúlyt, ami rendkívül pozitív hatással van az életünkre és annak alakulására.

A metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A Metamorf masszázs egy speciális energia-átalakító technika, ami a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában idegek futnak, melyek az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják a különböző impulzusokat.

A Metamorf masszázs technikával a test reflexpontjain keresztül oldjuk a gerinc mentén eltárolt különböző elakadásokat és blokkokat. Minden síkon segít feloldani a problémákat. A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és az így keletkező energia-hullám kioldja ezeket a gátakat.

A technika oldja az előző életekből, a magzati korból és a jelen életből hozott sérüléseket egyaránt.

Segít, hogy visszakerülj egy nyugodt, békés, harmonikus állapotba, így könnyebben, újult erővel tudod megoldani a mindennapok feladatait és meglátni a kínálkozó lehetőségeket.

Bárkin lehet alkalmazni, egészségi állapottól független, nem ütközik semmilyen másik kezelési móddal (pl. orvosi, pszichológiai kezelés, akupunktúra stb), sőt rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.

A tapasztalataim alapján a kezelést felnőttek és gyerekek számára is egyaránt ajánlom. A gyermekek számára is elképesztő pozitív változás indul be a kezelés hatására, legyen az szorongás, tanulási nehézség, félelem vagy bármi más.

Egyéni Tibeti hangtál – hangmasszázs (1 alkalom 1 óra)

A hangtál által kiadott hang és rezgés tisztítja a körülöttünk lévő teret és az auránkat. Az emberi test 7,8 HZ-en rezeg. Ha betegek vagyunk vagy valamilyen folyamat van a testünkben, akkor sokszor közelebb van a 4 HZ-hez. A tálak 1000 – 30000 Hz között rezegnek. Visszaemeli a test rezgését, beindítja az öngyógyítást.

Sejtszinten hat ott, ahol kell. A rezgést a sejtjeink magukhoz veszik.és a rezgés hatását akár 1 hétig is képesek tárolni.

A hangtál által kiadott hang és rezgés által boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, elengedjük a stresszt, a többszöri kezelések hatására erősödik az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Az egyéni alkalmak mellett Szívfény érintés technika és Metamorf masszázs technika átadó képzéseket, valamint önismereti képzéseket, workshop-okat, meditációkat is tartok.

 

Ha szeretnél, akkor az alábbi képzéseken vehetsz részt a vezetésemmel:

Test kezelés technikák – amivel Te is tudsz segíteni a családodnak és másoknak

 • Metamorf masszázs technika
 • Szívfény érintés technikák

Önismereti képzések – Neked ajánlom, ha kíváncsi vagy olyan információkra és technikákra, amivel fejlesztheted és jobban megismerheted önmagad, amik pozitívan befolyásolják a személyiségedet és az egész életedet.

 • Önfeltárás mesterfokon – 4 alkalmas önismereti út, havonta 1 alkalommal találkozunk
 • Lélekrészek visszahívása, gyógyítása és egyesítése
 • Erő és önbizalom ébresztése képzés
 • Pozitív tudatosság képzés
 • Arkangyali és mesteri energiák lekötése – angyalkomunikációs kézpés
 • A lélek útja itt a Földön és odaát – Lélekátvezető képzés
 • Kvantum DNS ébresztés – Hogyan teremtsünk a Kvantum mezőből
 • Spirituális képesség ébresztő képzés – 3 alkalmas
 • Mesterek magasabb rezgésének lekötése képzés
 • Szívtudatosság képzés – Átlépés az elme vezetéséből a szívünkbe
 • Légző meditációs gyakorlatok képzés

Szeretettel várlak Téged is az egyéni és csoportos alkalmakra!

Évi

„A lelked útján vezetlek.”

  • Egyéni lélektámogatás szelíd módszerekkel  (1 alkalom kb. 1,5 – 2 óra)
  • Stresszkezelés, agyi stresszoldás (1 alkalom kb 1-1,5 óra)
  • Metamorf masszázs – érzelmi blokkoldás (1 alkalom 1-1,5 óra)
  • Egyéni Tibeti hangtál – hangmasszázs  (1 alkalom 1 óra)