Táborosi Márta

kineziológus

Életünk tudatos, vagy tudatalattiba eltemetett traumáinak oldása, hogy tudatosan, boldogan élhessünk, letehessük a terheinket, amiket régóta cipelünk.

Kineziológiai oldás során, egyszerű, fájdalommentes izomteszttel meg lehet találni a jelenbeli problémák gyökerét, melyek régóta és folyamatosan hatnak az életünkre akár tudatos ez, akár nem.

A traumákat az agy megjegyzi, raktározza és amikor hasonló esemény történik, előkapja a „régi” megoldásmintákat. Ebből a körből csak oldással lehet kiszabadulni, ha a negatív érzelmeket levesszük a régmúlt eseményeiről, az agy már nem traumaként értékeli és szabadon dönthetünk, hogy életünk tapasztalataival a háttérben dönthessük el, hogyan reagálunk stresszes, traumatikus, problematikus élethelyzetekben.

Az emlékek megmaradnak, csak nem lesznek már fájdalmasak. Megértjük, hogy mi és miért úgy történt. Végre kiléphetünk a „játszmákból”, a családi mintákból és szabadon, boldogan, felnőttként élhetjük az életünket.

Akkor is hatásos kiegészítő kezelési mód, ha valaki nem hisz benne.


Bemutatkozás

Táborosi Márta vagyok és mindig is éreztem, hogy nekem az életfeladatom mások segítése. Aktív dolgozó koromban csak olvasgattam ezoterikus könyveket, tudtam, hogy nekem más az utam, de féltem kilépni a biztos munkahelyemről és felvállalni a bizonytalant már csak azért is, mert felelősséggel tartoztam a gyermekem iránt, akit egyedül neveltem másfél éves kora óta.
A nyugdíjas évek meghozták a szabadságot ezen a téren is, egy 2 és fél éves kineziológiai tanfolyamra iratkoztam be dr. Varju Mártához, amit sikeresen be is fejeztem ETKI vizsgával.

Azóta is folyamatosan képzem magam kineziológia témakörben is, de inkább kínai asztrológia, numerológia és kérdőasztrológia témakörben szereztem újabb okleveleket, melyek segítenek a klienseim tudatalatti problémáinak feltárásában.


Mi a kineziológia?

Maga a ‘kineziológia’ szó görög szóösszetétel, a kinesis (mozgás) és a logos (tudomány) szavakból. (Szó szerinti fordításban tehát a test mozgásának tanulmányozását jelenti.) Hazánkban a természetgyógyászathoz tartozó, hivatalosan elismert szakmaként, hivatalos egészségügyi tevékenységként van számon tartva, állami vizsga, és az egészségügyi dolgozók működési nyilvántartásába való felvétel után ÁNTSZ engedély birtokában végezhető.

A kineziológiát egy szóval kifejezve stresszoldásnak is nevezhetjük. Egyedülálló módja a stressz kezelésének, és a testi-lelki egészség fenntartásának, a betegségek megelőzésének. Az önbizalom, az öngyógyítás és az önfejlesztés lehetőségét, eszközeit adja kezünkbe.

A kineziológia segítséget nyújta a jelen és a múlt stresszeinek oldásában!

  • Stresszoldás, testi-lelki harmónia, egyensúly helyreállítása
  • Párkapcsolati- és egyéb életvezetési nehézségek kezelése

9.000 Ft/alkalom (kb. 90 perc)