Dr. Nagy Szilvia

pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta

Rendelési idő

  • kedd és csütörtök:  8.00h – 15.00h között

Rövid és hosszúterápiák, konzultáció, önismeret, pszichoanalitikusan orientált módszerrel.

 

Bemutatkozás

Dr. Nagy Szilvia vagyok, pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta. 1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Szakmai tapasztalatot az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, a Nyírő Gyula Kórház I. sz. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán, a Dr. Rose Magánkórházban, és a Szentendrei Pszichiátriai Szakrendelőben szereztem.

Érdeklődési területemet a depresszió különféle formái, a gyász, a szorongásos zavarok, kényszerbetegség, pánikbetegség, evési zavarok (anorexia nervosa, bulimia) alvászavarok, valamint az életvezetési- és a párkapcsolati nehézségek témakörébe tartozó problémák képezik. Örömmel fogadok önismereti igénnyel jelentkező pácienseket is.

A magánrendelés keretei között főleg pszichoterápiát végzek,és pszichoanalitikusan orientált módszerrel dolgozom, azaz igyekszem a tünetek, problémák hátterében a mélyebben meghúzódó okokat feltárni. Nagy hangsúlyt fektetek az álmokkal és a terápiás kapcsolattal való munkára. Szükség esetén a pszichoterápiát gyógyszeres kezeléssel egészítem ki.

Tagságok: Magyar Orvosi Kamara, Magyar Pszichoanalitikus Egyesület, Magyar Pszichiátriai Társaság

  • Rövid és hosszú terápiák
  • Konzultáció, önismeret

Pszichiátriai szakorvosi vizsgálat: 10.000 Ft (50 perc)
(szükség esetén gyógyszerírással)

Rendszeres pszichoterápia (hosszú/rövid): 10.000 Ft (50 perc)

Receptírás kontrollvizsgálattal: 5.000 Ft (25 perc)