Dr. Nagy Szilvia

pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta

mobil: +36 70 240 7808

Elnézést, akit kapacitás hiány miatt nem tudok visszahívni.

honlap: http://www.drnagyszilvia.hu

Azzal, hogy időpontot foglal nálam, elfogadja, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a pszichiátriai és a pszichoterápiás kezelések is megjelennek az EESZT felületén, és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően járok el.

Rendelési idő

  • kedd és csütörtök:  8.00h – 15.00h között

Rövid és hosszúterápiák, konzultáció, önismeret, pszichoanalitikusan orientált módszerrel.

 

Bemutatkozás

Dr. Nagy Szilvia vagyok, pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta. 1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Szakmai tapasztalatot az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, a Nyírő Gyula Kórház I. sz. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán, a Dr. Rose Magánkórházban, és a Szentendrei Pszichiátriai Szakrendelőben szereztem.

Érdeklődési területemet a depresszió különféle formái, a gyász, a szorongásos zavarok, kényszerbetegség, pánikbetegség, evési zavarok (anorexia nervosa, bulimia) alvászavarok, valamint az életvezetési- és a párkapcsolati nehézségek témakörébe tartozó problémák képezik. Örömmel fogadok önismereti igénnyel jelentkező pácienseket is.

A magánrendelés keretei között főleg pszichoterápiát végzek,és pszichoanalitikusan orientált módszerrel dolgozom, azaz igyekszem a tünetek, problémák hátterében a mélyebben meghúzódó okokat feltárni. Nagy hangsúlyt fektetek az álmokkal és a terápiás kapcsolattal való munkára. Szükség esetén a pszichoterápiát gyógyszeres kezeléssel egészítem ki.

Tagságok: Magyar Orvosi Kamara, Magyar Pszichoanalitikus Egyesület, Magyar Pszichiátriai Társaság

  • Rövid és hosszú terápiák
  • Konzultáció, önismeret

Pszichiátriai/pszichoterápiás első interjú, eseti konzultáció 50 perc 15.000 Ft

Rendszeres pszichoterápia (minimum havi 2 alkalom) 50 perc 13.000 Ft

Gyógyszerírás kontrollal (kompenzált állapot esetén több havi felírás lehetséges) 25 perc 10.000 Ft