Takó Csilla

Speciális Életviteli Tanácsadó – Tréner

Konzultációra bejelentkezés: 06/30-750-9035
E-mail: szelidmegoldasok@gmail.com

Speciális Életviteli Tanácsadó – Tréner

Az Életviteli Tanácsadó fejlődési- és teljesítmény modellek mentén, és nem patológiás keretekben értelmezi a kliens problémáit. Fejleszt, hatékonyabbá tesz, és nem gyógyít.( Az Életviteli Tanácsadó nem terapeuta!) A tanácsadás, a múltra és a probléma okainak feltárására, újszerű megértésére összpontosít. A jelenből kiindulva a jövőre fókuszál, és a megoldásra helyezi a hangsúlyt. Az Életviteli Tanácsadó egy humán szolgáltatást nyújtó szakember, aki segít vissza találni a kliensnek önmagához.

A speciális tanácsadás célja:

A belső és külső konfliktusok gyökér okának feltérképezése, helyes szemléletmód kialakítása, és ezáltal a harmónia, belső béke megteremtése. Reális önértékelés kialakítása,  fejlesztése – figyelembe véve a belső erősségeket- , az énkép megformálása. Kommunikációs és együttműködő készség fejlesztése. Konfliktuskezelés stratégia kialakítása. Nehéz interperszonális helyzetek: pl. harag, agresszió, elutasítás, ellenvetések valódi okainak feltárása, meghaladása. Változásokkal szembeni ellenállás okai feltárása, pozitív személyiség fejlesztése, önbizalom fejlesztés.

Sikeresen alkalmazható:

 • önismeret, önbizalomhiány,
 • negatív érzelmek, félelmek, párkapcsolati nehézségek,
 • sikertelenség okainak feltárása,
 • sérelmek feloldása, konfliktus kezelés,
 • energialenyomatok vizsgálata,
 • az energetikai testben megjelenő elakadások feltérképezése, harmonizálása,
 • energetikai egyensúly visszaállítása,
 • önmegvalósítás, személyiség fejlesztés, pozitív énkép kialakítása,
 • kreatív energiák felszabadítása,
 • tudatos élet, spirituális fejlődés, pozitív szemléletváltás
 • test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítása

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges!

Bejelentkezés, időpont foglalás: 06/30-750-9035

Weboldal:  https://szelidmegoldasok.blogspot.com/

E-mail cím: szelidmegoldasok@gmail.com

A életviteli tanácsadáshoz  kapcsolódó további szakterületek:

HARMÓNIZÁLÁS HANGREZGÉSSEL hangfürdő tibeti hangtálakkal és intuitív hangszerekkel (pihentető, lazító, regeneráló, behangoló, vitalizáló)

ENERGIATEST KARBANTARTÁSÁT célzó módszerek átadása (energiatest, csakrák, meridiánok)

ZENRELAX  önismereti kreatív rajzos foglalkozások (csoportos foglalkozás felnőttek számára)

 

ÉRDEMES TUDNI:

Az ember három nagy egységből tevődik össze: SZELLEM-testből, LÉLEK-testből és FIZIKAI-testből.

A keleti és görög filozófiában és orvoslásban, évezredek óta jelen van az elképzelés, miszerint a testi, lelki és szellemi tényezők együttes harmóniája hívja életre az egészséget. Ha ez a harmónia megbomlik, különböző betegségek figyelmeztetnek erre a megváltozott állapotra, így tehát a kisebb és súlyosabb betegségek is, minden esetben lelki vagy szellemi egyensúlyvesztésből fakadnak.

A fizikai testben, mint egy üzenő falon, csak a tünetek találhatók. A lélek is test, a szellem is test, de ezek a fizikai szem számára láthatatlanok. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztó rendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, materializált elemek láthatók.

A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember, ritkán, vagy nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem igazán hallja a lelkiismerete hangját s egy idő után, a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz a test gazdája odafigyelni. A test csak a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, amely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk.

“Először és legfőképpen tehát a lelket kell ápolni, ha azt akarjuk, hogy a fej is, és az egész test is egészséges legyen.”

( Platón)

TEST-LÉLEK-SZELLEM amikor ez a három terület összhangban működik, akkor az ember egységben van Önmagával, ami hat a külvilágára, kisebb és tágabb környezetére, kihat a kapcsolódásaira , az élete minőségére is. Minden holisztikus módszer, szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozzák meg. Az általam használt módszerek nem csak az önbizalom, az önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adják a kliens kezébe, hanem feloldják a generációkon átívelő reakciómintázatokat, gátló szokásokat, beidegződött negatív programokat, és nem utolsósorban prevenciós jelleggel is bír. Feladatom, hogy segítsem a hozzám forduló embereket abban a folyamatban, hogy egyensúlyba tudják hozni önmagukat azért, hogy  kiegyensúlyozott, harmonikus életet élhessenek.

Ha Ön is szeretne változni/változtatni, és úgy dönt elindul ezen az úton, várom szeretettel egyéni konzultációra.

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges!

Bejelentkezés, időpont foglalás: 06/30-750-9035

Weboldal:  https://szelidmegoldasok.blogspot.com/

E-mail cím: szelidmegoldasok@gmail.com

Kedvezményes ár:

első alkalom 14.000 Ft/2 óra
további alkalmak 9.000 Ft/óra