Keresztes-Bolla Anita

mentálhigiénés szakember, női mentor, művészetterapeuta jelölt

Egyéni és csoportos mentorprogramok nőknek, életút mentorálás, művészetterápiás önismereti konzultáció, párkapcsolati konzultáció, transzformációs társasjáték

Bemutatkozás

A jungi pszichológia szerint az önfejlesztés, belső világunk megismerésének útja az, amin keresztül elérhető a valódi boldogság, egyensúly és kiteljesedés az életünkben. A személyiségünkkel való munka, annak feltárása, megértése, s a másképp cselekvés hozhat el egy olyan kívánt életet, amelyet gyerekként megálmodtunk magunknak.

​Sosem késő beleállni az életünkbe és elhinni, hogy lehet másképp. Én elhittem, hogy lehet másképp, ezért indultam el ezen az úton tizenöt évvel ezelőtt, s így válhattam azzá, aki ma vagyok: hiteles szakember, feleség, s kiegyensúlyozott, boldog nő. Számtalan képzés és önismereti munkával a hátam mögött, mára nem csak puszta együttérzéssel a szívemben, hanem megfelelő szakmai felkészültséggel vagyok képes támogatni a hozzám érkezőket.

Elsősorban mentorálással foglalkozom kicsiktől kezdve nagyokig, amely során feltárjuk a hozott problémakört, s én, mint egy jó mentor támogatlak az utadon. Gyerekektől, felnőttekig, nőktől férfiakig várok mindenkit szeretettel, akik változtatni szeretnétek, s más, jobb utakat kerestek az eddigiek helyett.

Magánéleti krízis, pályaválasztási nehézségek, munkahelyi, iskolai, családi, párkapcsolati konfliktusok, önmagad megismerése, stresszkezelés, egészségügyi probléma, termékenységi-babavállalási nehézségek – pár dolog azok közül, melyek fennállása esetén keress bátran, s megtaláljuk számodra a legjobb megoldást!

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne bízd a véletlenre életed alakulását. Ahhoz túl rövid és túl gyorsan véget ér. Én a helyedben mihamarabb el kezdeném megismerni a hozott puttonyomat, s a kezembe venném a sorsomat, s egyre tudatosabban élném le a hátralévő értékes életemet.

Mert jár neked, mert megérdemled! Akár 12, akár 17, akár 24, akár 32, akár 40 vagy 50 éves is vagy, szívből hiszem, hogy Te is boldogságra és méltó életre születtél, s a szeretet megélésére a félelmek helyett! Ennek elérése azonban csak rajtunk áll! A helyedben megtenném azt, ami a legfontosabb. Magamba fektetnék.

Az Élet, amire születtél, a Tiéd!

Be your life by Keresztes-Bolla Anita

 

Egyéni konzultációk (60 -90 perc): 8500 – 12.500 Ft

Párkapcsolati konzultáció (90 perc): 16.500 Ft

Transzformációs társasjáték ( 5-6 óra): 10.000 Ft/ fő

Életút mentorálás ( 60 perc) : 8500 Ft

Művészetterápiás önismereti konzultáció ( 90 perc): 12. 500 Ft

Alkotó Királynők női mentorprogram ( 2 havonta induló csoport): 29.000 Ft/fő/ hó

 

Az igénybe vehető szolgáltatásokért, és további információért kérlek, keresd fel honlapomat: http://anitakeresztesbolla.com

Szeretettel,

Anita