Biegelbauer Lilla

életvezetési tanácsadó, transzformációs coach

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Személyiségfejlesztő life & business coach, felsőfokú képzésben rajz szakos tanító vagyok, emellett természetgyógyász, kineziológus képesítéssel is rendelkezem.
17 éve tanulok önismereti, stresszoldó és energetizáló módszereket, lelki blokkok feloldását, energetikai kezelést, kommunikációs technikákat, meditációt, családállítást, tisztánlátást.

Intuitívan ötvözöm az általam tanult technikákat, mindig azt adom, ami a haladás szempontjából a legszükségesebb és a legnagyobb javulást eredményezi. Épp ezért minden konzultáció & kezelés tartalmaz coaching technikákat, hogy meglássuk és megértsük a problémánk/élethelyzetünk üzenetét mentálisan, és tartalmaz energetikai kezelést is, mely megerősíti a változás beépülését a test és lélek szintjén is, így több szinten jön létre transzformáció & egyensúly ami haladást eredményez.

Fő témám az a szemlélet, mely szerint életünk minden eseménye értünk van, minket tanít és szolgál. Ezzel a szemlélettel nehézségeinkből előnyt kovácsolunk, a félelemből erőt, a megbocsátás, megengedés, elfogadás által az önmagunkhoz való hűséget választjuk. Ez a transzformáció, a jelen helyzetünk tisztán látásával, elfogadásával indul el. Mély, belső céljaink megtalálásával adunk megfelelő irányt és hajtóerőt éltünknek.

A kezelésben meditációs technikákat alkalmazok intuitívan és megerősítéseket adok, a változást energetikai szinten a test és lélek összeköttetésével segítem, hogy mélyebb kapcsolódásban Önmagunkhoz és Erőnk központjához kapcsolódva éljünk harmóniában életfeladatainkkal. Kezelésem az energetikai blokkok feloldását, a tudatalatti tisztítását, az energiaközpontok harmonizálását a test energetikájának összerendezését adja egy szeretetteljes bizalmi térben.

Ismerd meg módszeremet, kérj időpontot: +36309621982 számon.

 

CSOPORTOS ÖNISMERETI COACHING PROGRAMOK

A COACHING olyan professzionális segítő beszélgetés, mely biztonságos keretek között támogat abban, hogy képessé váljunk megoldani problémáinkat, és hatékonyan valósítsuk meg céljainkat bármely életterületen, miközben személyiségünk fejlődik. Kérdésekkel segítek és a válaszokat előhozzuk Belőled. A saját mély felismerések transzformáló hatása felbecsülhetetlen.

A coaching változáskísérés, mély felismeréseket ad önmagunkról, az egyéni megoldásra, erősségekre és a kiaknázatlan képességekre épít, ezeket fejleszti.

Havonta tartok önismereti programot, mindig adott témát dolgozunk fel az önszeretet témakörében.

Érdeklődés: +36 30 962 1982

“Fordítsd javadra életed nehézségeit!”

BIEGELBAUER LILLA (06 30 962 1982)

életvezetési tanácsadó, transzformációs coach

Mobil: +36 30 962 1982

Email: biegelbauer@gmail.com

Web: https://biegelbauerlilla.com