Biegelbauer Lilla

stresszológus, hangterapeuta, életvezetési tanácsadó

EGYÉNI HANGMASSZÁZS KEZELÉS

hangfürdő, relaxáló élmény

A HANGMASSZÁZS egyéni kezelés tibeti hangtálakkal, mely sejt szinten hat, megemeli a test rezgésszintjét és mély ellazulást, relaxációt eredményez.

A rezgések fizikai szinten bejutva a szervezetbe minden egyes sejtünket felébresztik a sejtmembrán ingerlésével, ezért sejtmasszázsnak is nevezik. Kihat a nyirokrendszerre, idegrendszerre, beindul a test öngyógyító folyamata és a méreganyagok kiválasztódása.

Hatékonyan hat: az izomzat, idegrendszer lazítására; érrendszeri problémákra; nyaki, háti, ízületi fájdalomra; alhasi problémákra; immunrendszer erősítésére; légzési problémákra; koncentráció javítására; méregtelenítés javítására; fejfájás- és erőtlenségérzet megszüntetésére és alvási nehézségekre; csakrák és aura tisztítására.

__________________________________________________

KINEZIOLÓGIA

izomteszt alkalmazása

A KINEZIOLÓGIA hatékony és gyengéd módszer a nehézségek, visszatérő problémák lelki okának feltárására, mely a múltban gyökerezik. Izomteszt alkalmazásával és a megfelelő korrekció elvégzésével oldja az energetikai blokkokat, melyeket régi negatív élmények, érzések, élethelyzetek okoztak.

Az oldás elhárítja a gyógyulás útjában álló akadályokat, beindítja a test öngyógyító folyamatait és visszaadja a választás lehetőségét ott, ahol eddig nem volt választásunk, hogy elérhessünk egy minőségileg jobb életet.

_____________________________________________

ÖNISMERETI COACHING

Az ÖNISMERETI COACHING olyan professzionális segítő beszélgetés, mely biztonságos keretek között támogat abban, hogy képessé váljunk megoldani problémáinkat, és hatékonyan valósítsuk meg céljainkat bármely életterületen, miközben személyiségünk fejlődik. Kérdésekkel segítek és a válaszok Benned vannak. A saját mély felismerések transzformáló hatása felbecsülhetetlen.

A coaching változáskísérés, mely felismeréseket ad önmagunkról, az egyéni megoldásra, erősségekre és a kiaknázatlan képességekre épít, ezeket fejleszti.

__________________________________________________

BIEGELBAUER LILLA (06 30 962 1982)

stresszológus, hangterapeuta, életvezetési tanácsadó

Mobil: +36 30 962 1982

Email: lilla@symbio.hu

Web: https://symbio.hu/