Tóth Anesz

Életvezetési és spirituális konzulens, metafizikai és reinkarnációs tanácsadó, reiki tanár

Bejelentkezés: 06 70 570 9834‬
e-mail: anesz@lelekutazas.hu
Személyes és online konzultációk!

Bemutatkozás

www.lelekutazas.hu

www.fonixkozpont.hu

Szüleimtől a Tóth Anikó nevet kaptam, később barátaimtól az Anesz becenevet, ami rajtam ragadt, és már szinte mindenki így ismer.

2006-ban kezdett foglalkoztatni az önfejlesztés, és a spiritualitás. Azóta rengeteg tanfolyamon, képzésen vettem részt, és ma már Én is átadom a tapasztalataimat. Szívesen mentorálok, tanítok, és segítek a hozzám fordulóknak.

Több módszert alkalmazok, (egyénileg, és csoportban is) melyek segíthetnek, hogy újra harmóniába kerülhess önmagaddal testben és lélekben.

Akkor gyere hozzám, ha elhatároztad, hogy változtatni, változni szeretnél. Vagy ha már jársz az úton, de szükséged lenne némi támogatásra, visszaigazolásra. Akkor gyere, ha készen állsz arra, hogy elindulj, de az első lépésekben segítségre van szükséged, vagy megakadtál útközben.

“A segítség nem az, amit te elvársz tőle, hanem az, ami a fejlődésedet szolgálja. Nem tudlak megtanítani semmire, csak meg tudom mutatni a lehetőségeidet, amelyeket te nem veszel észre. Segítek rendet tenni a fejedben, hogy egy kis idő után ne legyen rám szükséged! Megmutatom az utat. Járnod Neked kell rajta!”

Ha megakadtál, és egyedül nem boldogulsz a problémákkal, vagy úgy érzed, segíthetek, akkor szeretettel várlak egyéni konzultációra, hogy újra harmóniába kerülhess önmagaddal testben és lélekben.

Időpont egyeztetés szükséges, e-mailben vagy a kapcsolati űrlapon keresztül.

Az első személyes konzultáció (60perc): 10.000Ft

Az első online konzultáció (60perc): 8.000Ft

Regressziós folyamat (max 3 óra): 18.000Ft